Portfolio

Welkom

Welkom op de online portfolio van Bart Proost, illustrator, striptekenaar en vormgever. Onder deze promotionele video vindt u wat meer uitleg en voorbeelden terug. Op de pagina ‘Download’ kan u zelfs een pdf-versie van deze portfolio raadplegen.

 

Karikaturen

Gepersonaliseerde karikaturen: het ideale cadeau voor familie, collega’s of vrienden die iets te vieren hebben. Voor in een mooie kader, op een lekkere taart, op een t-shirt, … Een prachtig cadeau!

 

 

Kaartjes & panelen

Geboortegrafiek, geheel volgens je eigen wensen: komisch of stijlvol, alles kan. Het ontwerp moet ook niet beperkt blijven tot geboortekaartjes en kan ook dienen voor bij de doopsuiker of voor een mooie raamposter of zelfs voor een mooi tuinpaneel! 

 

 

Logo’s

Het begin van elke geslaagde huisstijl is een knap logo. Naargelang de branche kan dit logo spontaan & vrolijk of eerder strak & modern zijn. Zo vinden we samen het logo dat bij u en uw zaak past.

 

 

Affiches & folders

Heeft u een affiche nodig om uw evenement aan te kondigen? Of een mooie promo-folder? Of een brochure? We zorgen voor een mooi concept en een duidelijke opmaak.

 

 

Uitnodigingen

Gelegenheidsgrafiek: uitnodigingen voor feesten en evenementen allerhande. Wij helpen u verder!

 

 

Voor elke gelegenheid

Gepersonaliseerd drukwerk kan zoveel meer zijn dan alleen maar affiches en uitnodigingen. Heb je een ontwerp nodig voor gepersonaliseerde etiketten, mooie flyers, knappe banners? Het kan allemaal!

 

 

Lokale projecten

In 2010 werd ik stadstekenaar te Lommel. Dus ook illustraties en ontwerpen voor lokale concepten (infoblaadjes, straatpanelen, toeristische uitgaven, feestdagen, festivals, cultuurprojecten, …) behoren zeker tot de mogelijkheden!

 

 

Illustraties

In onze hedendaagse beeldcultuur zijn illustraties niet weg te denken. Tekeningen voor magazines? Check. Tekeningen voor methodes en handboeken? Check. Tekeningen voor kinderboeken. Check. Tekeningen voor relatiegeschenken? Check!

 

 

Live events

Beleving is tegenwoordig van onschatbare waarde in de grafische wereld. Als tekenaar kan je een evenement een uniek, origineel cachet geven: live tekenen op een groot scherm, decors voor shows & optredens verzorgen, workshops en lezingen geven over tekenen & ontwerpen,… Er zijn enorm veel mogelijkheden!

 

 

Bedrijfs-illustraties

Bedrijven hebben natuurlijk ook regelmatig illustraties nodig: om producten te promoten, om een visie te verbeelden, om relatiegeschenken te maken of om te visualiseren. Dit – en zoveel meer – is mogelijk! Goede afspraken, duidelijke communicatie en een efficiënte uitwerking staan daarbij centraal.

 

 

Stripboeken

En natuurlijk maken we ook stripboeken en beeldverhalen: uitgegeven in binnen- en buitenland. Met een netwerk van tekenaars, inkleurders, uitgevers en verdelers.

 

 

Raam-tekeningen

Met krijtstiften (in verschillende diktes en kleuren) kan je de mooiste raamtekeningen maken als tijdelijke blikvanger voor uw handelszaak en/of etalage.

Ook ideaal om bepaalde gelegenheden thuis in de kijker te zetten: (jubileum)feesten, geboortes, enz…

 

 

De mooiste herinnering

Een uitermate persoonlijke hommage als cadeau, geïnspireerd op het gelijknamige segment uit ‘Iedereen Beroemd’. Bezorg ons uw verhaal en de bijhorende foto’s en we zorgen voor een pakkende illustratie als aandenken… Het is zelfs mogelijk om een mooie videomontage te laten maken van het creatieve proces.

 

 

Wenst u meer informatie over onze andere projecten: surf dan naar www.bartproost.be.

Wenst u de volledige portfolio als pdf-bestand te downloaden: dat kan, door op de ‘download’-knop te klikken.

 

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag